Carré

U koopt met de Carré zonwering die u huis verfraait en koel houdt in de zomer. De zon heeft geen kans om naar binnen te schijnen terwijl u zelf wel naar buiten kunt kijken.

Beschrijving

Techniek

Met recht laat de Carré zonwering zien zoals het bedoeld is. De zon maakt geen kans bij u in huis terwijl u er buiten van kan genieten. In dit scherm gaat een moderne vormgeving gepaard met authentieke kwaliteit. Het doek wordt goed opgeborgen en beschermd tegen weersinvloeden door de gesloten kast.

Vormgeving

Alle typen uitvalschermen zijn in geanodiseerd alumium en roomwit RAL 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen meerprijs is het uiteraard mogelijk om het scherm in elke gewenste RAL kleur te laten coaten. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat.

In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

Specificaties Carré zonwering

Breedte
100 cm t/m 500 cm
(Bij koppeluitvoering grotere breedte mogelijk)

Uitval
80-100-115-130 cm

Standaard kleur omkasting en armen
Zilver geanodiseerd
Roomwit RAL 9001 (optioneel)
Wit RAL 9010 (optioneel)

Bediening
Handmatig, diverse mogelijkheden
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren
Collecties van Citel, Swela en Dickson

Volant
Optioneel