Cees van Reeuwijk levert de zonwering voor uw huis en bedrijf

Vanaf 1985 verkoopt Cees van Reeuwijk zonwering en het aanbod is steeds groter en breder geworden. Sinds een aantal jaren werken we niet meer met een showroom. We komen veel liever bij u thuis of op kantoor om de mogelijkheden door te spreken.

“Omdat ieder huis anders is passen de standaard modellen in de showroom vaak net niet, daarom kunnen we veel beter bij u thuis de mogelijkheden doorspreken”.

De aankoop van zonwering is niet zomaar iets. Het is een beste investering die ook direct goed moet zijn. Zonwering bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw huis of kantoorpand. En daarom komen we liever bij u langs met de catalogus, kleurstalen en meetlat.

Zonwering vraagt goed advies

De ontwikkelingen gaat hard in de wereld van de zonwering. Goed advies wordt daarom steeds belangrijker. De nieuwste ontwikkelingen zijn vaak nog niet bij u in de straat te zien immers. Misschien ziet u bij de school in de straat wel van die donkere wapperende screens: dat wapperen dat hoeft niet meer want door een nieuw ontwerp zijn de screens bestand tegen windkracht 8.  En die ontwikkelingen gelden bijvoorbeeld ook voor de inbraakwerende oplossingen.

Cees van Reeuwijk, zonweringen in Doornspijk