Back

Corfu knikarmscherm

Een zeer luxe zonnescherm die u wel 3,5 meter kunt uitdraaien. De knikarmscherm is te bedienen met een schakelaar of met een handzendertje.

Beschrijving

Techniek

Het Corfu knikarmscherm is een stevig en stabiel zonnescherm. De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de zonneschermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.

De armen zijn bevestigd aan een zware aluminium achterplaat. Dit geeft het Corfu knikarmscherm extra stabiliteit. En bovendien kunnen de knikarmen dichter bij elkaar geplaatst worden waardoor het geheel nog steviger wordt. Door deze constructie is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen.

Vormgeving

De cassette Corfu is mooi vormgegeven met fraaie belijningen. Doordat de cassette zelfdragend is en er goede afdekkappen gebruikt worden zijn er geen schroeven zichtbaar.  De cassette sluit altijd goed en is dus waterdicht.

Dit stevige zonnescherm is bij uitstek geschikt voor om grote brede ruimtes te overkappen. De breedte is maximaal 6,5 meter. Dat is een stuk breder dan bijvoorbeeld de Balero.

Specificaties

Zelfdragend, zeer luxe en volledig gesloten cassette-knikarmscherm met een maximale uitval van maar liefst 3,5 meter!

Breedte
250 cm t/m 650 cm

Uitval
200-250-300-350 cm

Standaard kleur omkasting en armen
Roomwit RAL 9001

Bediening
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren
Collecties van Citel, Swela en Dickson

Volant
Optioneel