Plisse hor

Een plissehor is een relatief nieuw product in Nederland. Net als bij de Plissehordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het zich oprolt zoals bij veel andere horren het geval is. De treklijst blijft in elke stand staan en klapt niet vanzelf terug. Door het veersysteem kan het gaas niet uit de geleiders waaien.

Beschrijving

Techniek

De Plisse hor is ongevoelig voor wind door het toegepaste veersysteem. De Plisse hor is in veel situaties toe te passen doordat het een stevig en flexibel systeem is. De cassette waarin het gaat zich opvouwt (plisseert) bevindt zich tussen solide geleiders. De cassette kan boven en onderin het venster geplaatst worden.

Gaas

Het pliserende horgaas ziet er mooi uit waardoor het echt wel een aanwinst is voor uw interieur. Het gaas is UV-bestendig en behandeld tegen weersinvloeden. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen vouwen. Hier heeft de Plisse hor natuurlijk ook zijn naam aan te danken. Dit gaas is ook toegepast bij de Plisse hordeur.

Bediening

De bediening is uiterst eenvoudig. Uw trekt de hor gewoon aan de kunststof handgreep naar de gewenste richting. Als u de hor bij een hoog raam monteert kan er gemakkelijk een trekkoordje aan de handgreep vastgemaakt worden.

Standaarduitvoering

Breedte
40 t/m 140 cm

Hoogte
30 t/m 200 cm

Standaardkleur 
Roomwit RAL 9001