Kreta

Het Kreta uitvalscherm is een zonnescherm met een mooi eigentijds design. Het geeft uw woning of bedrijfspand een exclusieve uitstraling.

Beschrijving

Techniek

Een nieuwe lijn wordt ingezet met het Kreta uitvalscherm. Dit zonnescherm heeft namelijk een gedurft maar toch een tijdloos design. Het doek ligt perfect opgeborgen in de gesloten cassette, geen last dus van zon, regen en wind.

Vormgeving

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel.
Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat.

In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. Het Kreta uitvalscherm kunt u ook met verschillende armen en bedieningsopties krijgen. Ook de kleur van het doek kunt u naar eigen smaak kiezen. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

Specificaties voor het Kreta uitvalscherm

Breedte
150 t/m 500 cm

Uitval
100-115-130 cm

Standaard kleur omkasting en armen
Zilver geanodiseerd
Roomwit RAL 9001 (optioneel)

Bediening
Handmatig, diverse mogelijkheden
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Volant
Optioneel