Ibiza Plus

De Ibiza Plus lijkt in alle opzichten op zijn broer de Ibiza. Alleen is hij verder doorontwikkeld. De cassette is bij de Ibiza Plus helemaal gesloten.

Beschrijving

Techniek

Ook bij dit type zonnescherm wordt schoonheid gecombineerd met kracht. U herkent alle bijzonderheden van de Ibiza in het Ibiza Plus knikarmscherm. Ook hier bestaan de knikarmen uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn lange zijsteunen te bestellen.

Vormgeving

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. U zit jarenlang met veel plezier in de schaduw van dit mooie zonnescherm.
De combinatie van de kap en de oploopnokken zorgen ervoor dat de voorlijst naadloos aansluit op de kap. Hierdoor is het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Tel hierbij het vriendelijke prijsniveau en u begrijpt waarom dit type samen met de iets kleinere broer vaak geplaatst worden.

Specificaties van Ibiza plus knikarmscherm

Vervolmaking van de Ibiza. Deze volledig gesloten cassette-uitvoering heeft alle voordelen van dien.

Breedte
250 cm t/m 550 cm

Uitval
150-200-250-300 cm

Standaard kleur omkasting en armen 
Roomwit RAL 9001

Bediening
Handmatig (oogwindwerk en slingerstang)
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren
Collecties van Citel, Swela en Dickson

Volant
Optioneel