Balero

Een Balero zonnescherm is een knikarmscherm met een perfecte afwerking. Door zijn platte uiterlijk en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar. Het hele scherm is kantelbaar dus het zonnescherm kan in iedere gewenste hoek (schuinte) worden uitgedraaid.

Beschrijving

Techniek

Bij het Balero knikarmscherm is een stevig zonnescherm. De knikarmen die gebruikt zijn bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, waartussen het gehele scherm kantelbaar is om de gewenste hellingshoek in te stellen.

Dit knikarmscherm is geschikt voor montage aan de muur en aan het plafond. Indien nodig zijn er verlengde kapsteunen te bestellen.  Door de speciale kanteltechniek is vrijwel elke gewenste hellingshoek instelbaar en blijft het scherm perfect sluiten. De dubbele casette zorgt ervoor dat de cassette altijd goed gesloten is. Ook als het zonnescherm uitstaat.

Vormgeving

De cassette van de Balero is een super platte verschijning en ziet er gewoon goed uit.
Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar.
De techniek is vooruitstrevend; het gehele scherm is kantelbaar tussen de kapsteunen zodat vrijwel elke uitvalshoek probleemloos te realiseren is.

Specificaties van Balero zonnescherm

Superplat cassettescherm, dus volledig gesloten, design model. Leverbaar met zowel een halfronde als een volledig afgeronde voorlijst.

Breedte
250 cm t/m 500 cm

Uitval
150-200-250-300 cm

Standaard kleur omkasting en armen

Roomwit RAL 9001

Bediening
Handmatig (oogwindwerk en slingerstang)
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren

Collecties van Citel, Swela en Dickson

Volant

Optioneel