Back

Ibiza knikarmscherm

Het Ibiza knikarmscherm is een sieraad voor uw gevel. Dit zonnescherm wordt veel geplaatst bij mensen die houden van stevig, solide én mooi.  U krijgt veel schaduw want dit scherm kan wel 5,5 meter breed zijn.

Beschrijving

Techniek

Het zijn sterke veren en dito staalkabels die de weelde dragen bij dit Ibiza knikarmscherm. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrije stalen bouten en moeren. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen die ook dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn er langere zijsteunen te bestellen.

Vormgeving

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Het doek van dit zonnescherm heeft alleen de zon te verduren. De kap en de voorlijst passen zo naadloos in elkaar dat er geen regen of vocht binnen kan komen.
Dit Ibiza knikarmscherm is niet voor niets het meest gevraagde zonnescherm. De vriendelijke prijsstelling draagt hier ook aan bij.

Specificaties van Ibiza knikarmscherm

Modern vormgegeven semi-cassette knikarmscherm. Door speciale oploopnokken altijd een constante en perfecte sluiting. Hier zit dan ook het verschil met de Ibiza-plus, die heeft een volledig dichte cassette.

Breedte
250 cm t/m 550 cm

Uitval
150-200-250-300 cm

Standaard kleur omkasting en armen
Roomwit RAL 9001

Bediening
Handmatig (oogwindwerk en slingerstang)
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren
Collecties van Citel, Swela en Dickson

Volant
Optioneel