Palma

Een mooi huis vraagt om een mooi zonnescherm. Het knikarmscherm Palma is een uiterst fraai ogend cassette zonnescherm met ronde vormen. Een mooi scherm met kleine moderne details. De Palma hoort bij de beste knikarmschermen die er zijn.

Beschrijving

Techniek

Het Palma zonnescherm is een van de beste knikarmschermen. Hij heeft een compleet dichte cassette. De kap, de voorlijst en de achterplaat zijn perfect op elkaar afgestemd. De knikarmen zijn sterk door zware kokerprofielen en flinke verbindingsstukken. Uiteraard allemaal roestvrijstalen bouten en moeren ook bij de Palma.

Langere zijsteunen en plafondsteunen zijn te bestellen zodat dit zonnescherm naar wens kan worden gemonteerd.

Vormgeving

De uiterst fraaie belijning en ronde accenten geven dit scherm een uiterst modern karakter mee. Een absoluut hoogstandje van de ontwerpers.  Je valt op zijn uiterlijk en profiteert van zijn functionaliteit.
De cassette van de Palma is een uiterst fraai ogend cassettee met ronde contouren. De geïntegreerde cassette die voorzien is van een doekgoot draagt er zorg voor dat het doek in opgerolde vorm optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Omdat zelfs details opvallen, is de cassette Palma een pronkstuk aan elke gevel.

Specificaties van het Palma zonnescherm

Luxe halfrond en zeer robuust cassettescherm. Bewezen kwaliteit door de jaren heen.

Breedte
250 cm t/m 550 cm

Uitval
150-200-250-300 cm

Standaard kleur omkasting en armen
Zilver geanodiseerd
Roomwit RAL 9001

Bediening
Handmatig (oogwindwerk en slingerstang)
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren
Collecties van Citel, Swela en Dickson

Volant
Optioneel