Rolhor

De rolhor type Super of Argus is een exclusieve maatwerkhor. Hij heeft een mooie vormgeving en een betrouwbare bediening. Door dat de handgrepen aan twee kanten te monteren zijn is deze rolhor zowel binnen als buiten te plaatsen.

Categorie: Tags: , ,
Beschrijving

Techniek van de rolhor

Het gaas van de hor rolt zich op rond een veerrol die in de mooi vormgegeven cassette zit.  De cassette, de geleiders en de onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Als u liever een hor hebt die zich opvouwt kunt u kijken bij de Plisse hor.

Geleiders

Deze rolhor kunt u zowel “op-de-dag” als “in-de-dag” monteren. De geleiders zijn voorzien van een dubbele borstelafdichting. Deze afdichting zorgt voor een geruisloze bediening en extra fixatie van het gaas. In de geleiders zitten blokkeringen die dienen als rem voor de onderlat.

Onderlat

De aluminium onderlat is ook voorzien van een afdichtingborstel waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd. De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geplaatst worden waardoor de rolhor zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

Standaarduitvoering van de rolhor

Breedte
40 t/m 140 cm

Hoogte
30 t/m 240 cm

Standaardkleuren
Zilver geanodiseerd
Roomwit RAL 9001
Wit RAL 9010
Antracietgrijs RAL 7016