Back

Madeira terraszonwering

Lekker met het hele gezin in de schaduw eten. Dat kan met de pergola zonwering Madeira. Flink breed en een grote uitval. De plaats van de ‘pergola’ kunt u redelijk zelf bepalen.

 

Beschrijving

Techniek

De pergola zonwering Madeira is een stevig en mooi vormgegeven terraszonwering. De pergola wordt gevormd door twee stevige aluminium staanders  en twee horizontale liggers. De staanders worden op betonpoeren gemonteerd. Het scherm wordt heen en weer bewongen door motoraandrijving en een in de liggers weggewerkt gasveren/systeem.

Het doek verdwijnt helemaal in de cassette, veilig voor alle soorten van weersinvloeden.

Liggers en staanders

De pergola zonwering Madeira is een pergola. De staanders en de liggers blijven met andere woorden altijd zichtbaar. Daarom kunt u de plek van de ´pergola´ redelijk zelf bepalen zodat het uitzicht vanuit uw woonkamer niet belemmerd wordt door de pergola.

Voorlijst

Aan de voorkant van het doek zit een voorlijst. Deze trekt het doek over de pergola heen. In gesloten toestand verdwijnt die voorlijst helemaal in de cassette. Beschermt tegen weersinvloeden.

Cassette

De cassette van de Madeira wordt door middel van stevige giet aluminium kombeugels aan de muur bevestigd. Deze kombeugels zijn zo ontworpen dat de hellingshoek van het zonnescherm aangepast kan worden aan uw situatie.

Specificaties van de pergola zonwering Madeira

Breedte
300 t/m 600 cm

Uitval
250 t/m 450 cm

Standaardkleur 
Roomwit RAL 9001

Bediening
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren
Collecties van Citel, Swela en Dickson