Serrano

De zonwering voor de serre moet goed bedienbaar zijn en een fraaie uitstraling hebben. De Serrano combineert beide. U kunt deze ‘veranda zonwering’ niet alleen horizontaal gebruiken maar ook verticaal.

 

Beschrijving

Techniek

De zonwering voor de serre moet betrouwbaar zijn en er mooi uitzien. De Serrano is veranda zonwering die stevig is en gemakkelijk te bedienen. In de onderlat zit een ingenieus maar eenvoudig spansysteem waardoor het doek goed gespannen blijft. Een loopwagen op wieltjes begeleid het doek over de geleiders tot aan het eind van de serre zodat u heerlijk in de schaduw zit.

Als u aan één Serrano niet genoeg heeft kunt u gemakkelijk meerdere Serrano’s met elkaar verbinden zodat er één grote zonwering voor de serre ontstaat. En wat zeker mooi is aan dit model: u kunt het zonnescherm ook verticaal gebruiken, dus langs één of meerdere wanden van de serre.

Vormgeving

Een breed scala aan doekkleuren biedt u de kans om een persoonlijk zonnescherm samen te stellen. Juist omdat een serre vaak al een speciaal plekje wordt van het huis is het prettig als u ook in de keuze van het zonnescherm een juiste keuze kunt maken. De kleur van het zonnedoek heeft namelijk gevolg voor de kleur van het subtiele licht dat de serre nog binnen komt door het zonnescherm heen. Het afgeronde profiel van de Serrano is helemaal van deze tijd.

Specificaties voor Serrano zonwering voor de serre

Breedte
200 cm t/m 900 cm

Uitval
150 t/m 500 cm

Standaardkleur
Roomwit RAL 9001

Bediening
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren
Collecties van Citel, Swela en Dickson